Worklog My First Portable Wii

Joined
Jan 13, 2018
Messages
60
Likes
10
I looked over your reply, tried it anyway, and of course failed. ahh me. Always needing to try things for myself. Lesson learned.

On the bright side I modded, trimmed, and tested a new mobo in around 2 hrs now knowing how to do things safely.
 
Joined
Jan 13, 2018
Messages
60
Likes
10
nvm my wii might be alive all my regs worked I was just bamboozled by the evil that is a bad multimeter
 
Last edited:
Joined
Jan 13, 2018
Messages
60
Likes
10
hmm.... so it appears that this cool looking multimeter I got for Christmas actually sucks.......................a LOT
my wii/regs might not actually be dead....
 
Joined
Jan 13, 2018
Messages
60
Likes
10
Life.

anyways, finally got to working on my wii again. Got a surprisingly good headphone amp for $20. Tested it and it worked (almost perfectly). Hooked it up to my wii (AV pins, preamp powered by 7v). Incredible static.

I'm using shielded wire from some charger (the shield threads also act as the GND, on another amp adding another ground from a different location changed nothing) for L and R. Any Ideas on what I can do to fix this? Could it be the underpowered preamp? PTH noise?
 

GingerOfOz

no wario
Staff member
.
.
2020 2nd Place Winner
2022 3rd Place Winner
Joined
Dec 16, 2016
Messages
1,122
Likes
2,708
Location
The Oregon Wildlands
Portables
just so many i am so cool
Not sure how much it'll help, but don't power the preamp and just grab L and R from before the preamp.
 
Top